Hypotheek nodig?

Vergelijk hypotheken niet op basis van alleen rente, want let op, de maandelijkse lasten bestaan meestal meer uit alleen rente! Naast rente bestaan de maandelijkse lasten meestal ook uit aflossing en overlijdensrisicoverzekering. Een hypotheek met een lage rente en een hoge premie kan uiteindelijk duurder uitvallen. Bovendien zijn de voorwaarden en flexibiliteit van een hypotheek minstens zo belangrijk.

Er wordt door diverse banken en verzekeraars tegenwoordig gewerkt met zogenaamde BASIS, VOORDEEL en andere varianten, u krijgt hiervoor korting op de rente , maar vaak niet geheel duidelijk, ook boeteregelingen voor terug als u zich niet aan bepaalde spelregels houdt. Daar is bij standaardrentes geen sprake van , beoordeel dus van te voren goed of u bepaalde kortingen op de rente wel wilt bedingen, echte cadeaus worden namelijk niet zomaar gegeven.  

Sorgeloos Capelle is een zelfstandig opererend adviesbureau gespecialiseerd op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Wij zijn gevestigd in Capelle aan den IJssel.

De essentie van ons kantoor is kwalitatief hoogwaardige advisering en betrouwbaarheid van de adviseur. Als klant krijgt u maatwerk in duidelijke en begrijpelijke taal, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Voor een persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies heeft de Sorgeloos-adviseur een scala aan hypotheekconstructies tot zijn beschikking van ruim 30 banken, verzekeraars en andere financiƫle instellingen. Hierdoor kunnen altijd uiterst interessante aanbiedingen worden gedaan, die passen in uw persoonlijke situatie.

Lees meer informatie over onze werkwijze.

Hypotheek maandlasten berekenen

Indien u nu alvast een goede indicatie wilt hebben van de toekomstige maandlasten bij een bepaalde woning gebruik dan onze maandlasten rekenmodule.


Sorgeloos Capelle
HYPOTHEEK- EN PENSIOENMANAGEMENT

Kanaalweg 3-7
2903 LR Capelle a/d IJssel
Tel:  (010) 2 640 640
Fax:  (010) 2 640 641