NWWI / NHG taxatie in Capelle aan den IJssel

Als u een NHG en/of NWWI taxatie nodig heeft voor een woning in Capelle aan den IJssel, is het belangrijk dat u dit laat uitvoeren door een betrouwbaar, professioneel en deskundig taxateur. Een NHG / NWWI taxateur wiens taxatierapport wordt geaccepteerd door alle banken en verzekeringsmaatschappijen in Nederland.

Wij zijn aangesliten bij het NWWI en bij de Taxateurs Unie. Hierdoor geven wij u de garantie dat een door ons opgesteld NWWI / NHG  taxatierapport door iedere bank of verzekeringsmaatschappij wordt geaccepteerd.

Indien alle benodigde stukken aangeleverd zijn ontvangt men binnen 5 werkdagen het taxatierapport.

Tarief NWWI / NHG taxatie in Capelle

NWWI / NHG taxatietarief: € 450,- inclusief alles (dus ook inclusief de BTW en de NWWI validatie kosten).

* Het tarief geldt uitsluitend voor particulier onroerend goed.

NWWI validatie

Het NWWI is een onafhankelijk, landelijk taxatie-instituut dat geldt als keurmerk voor taxateurs. NWWI staat alleen open voor taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alle aangesloten taxateurs werken volgens dezelfde, controleerbare taxatiemethode.

Een taxatierapport met NWWI keurmerk wordt door alle hypotheek geldverstrekkers en stichting Waarborgfonds Eigen Woningen geaccepteerd (NHG).

Het NWWI ziet erop toe dat elke taxatie volgens heldere richtlijnen tot stand komt. Door taxateurs betrouwbare taxatieproducten te bieden, schept het instituut de voorwaarden voor kwalitatief goede en objectieve taxaties. Taxaties die duidelijke, op de situatie toegespitste informatie leveren. Zo ontstaan maatproducten.

Het NWWI wordt branchebreed gedragen. De oprichting is een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoeddeskundigen (NVM) en Vereniging VBO Makelaar (VBO).