Over ons

Het taxatierapport of de aankoopbegeleiding wordt uitgevoerd door een gecertificeerde* VBO makelaar / taxateur. Deze makelaar / taxateur beschikt over alle vereiste papieren en diploma’s om zijn/haar werk uitstekende te kunnen uitvoeren. De makelaar / taxateur is ingeschreven in het register van de SCVM (zie meer: www.scvm.nl) zodat zijn/haar taxatierapport door iedere bank of verzekeringsmaatschappij wordt geaccepteerd. Daarnaast is de makelaar / taxateur aangesloten bij de Vereniging VBO Makelaar, V.B.O.

De Vereniging VBO Makelaar (V.B.O.) is de op één na grootste makelaarsvereniging in Nederland en heeft ca. 1.000 leden. De VBO heeft een gedragscode en een tuchtcollege.

Alle opdrachten worden dan ook uitgevoerd conform de voorwaarden van de VBO (zie meer: www.vbo.nl). Aangezien de VBO als eerste brancheorganisatie van Makelaars in Nederland samen met de Vereniging Eigen huis voorwaarden heeft opgesteld in samenwerking met de Stichting Geschillencommissie Consumentenaangelegenheden, bent u verzekerd van een uitstekend dienstverlening.


Belangrijke websites:

www.vbo.nl
www.capelleaandenijssel.nl
www.vrom.nl
www.scvm.nl
www.sgc.nl

Meer links


Deze website is mede mogelijk gemaakt door Paul v/d Hoek, úw VBO Makelaar in de regio Capelle aan den IJssel e.o.